Reptielenwinkel

Reptielenwinkel bezoeken? Bij Koopvoer vindt u online en offline alles wat u nodig heeft voor de verzorging van reptielen. Heeft u thuis bijvoorbeeld een slang, schildpad of hagedis? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen in ons ruime assortiment. U kunt de benodigdheden eenmalig of maandelijks bij u thuis laten bezorgen. Zo hoeft u nooit meer te slepen met zakken bodembedekking.

Complete reptielenwinkelReptielenwinkel online en offline

Koopvoer is een hele complete reptielenwinkel. U vindt bij ons alle standaard reptielenbenodigdheden. Zo blijft uw reptiel gezond en gelukkig. Kom bij ons langs voor:

  • 8 kg zakken zand
  • 4 kg zakken luxe terracotta zand
  • Supreme Carefresh bodembedekking 10 liter
  • Voer van Reptomin
  • Tetra Reptosafe. Dit middeltje zorgt ervoor dat schadelijke stoffen in leidingwater worden geneutraliseerd. Hierdoor is het water veilig voor reptielen.

De verzorging van een reptiel bestaat niet uit veel meer dan regelmatig eten geven en het terrarium goed schoonhouden. Borstelen is uiteraard overbodig!

Reptielen houden: een leuke hobby!

Een reptiel heeft u uiteraard niet voor de aaibaarheid. De dieren zijn wel heel mooi en interessant en het houden ervan is dus echt een hobby. Bent u van plan om een reptiel te kopen? Zorg dan dat u zich goed inleest over de verzorging en het gedrag van de specifieke soort die u koopt. Veel terrariumliefhebbers zijn pas tevreden als ze hun reptielen de optimale leefomstandigheden kunnen bieden, waardoor de dieren gaan paren en er uiteindelijk nakomelingen komen. Het is belangrijk dat het terrarium genoeg is verlicht, houd er dus rekening mee dat de kosten niet alleen in de aanschaf zitten, maar ook in bijvoorbeeld de elektriciteitsrekening. Voor meer informatie over reptielen kunt u altijd even contact met ons opnemen of langskomen in onze fysieke reptielenwinkel in Nieuw-Vennep. Wij zijn erg begaan met het lot van reptielen en voorzien u dus graag van de nodige adviezen.

Online reptielenwinkel

Bij uw online reptielenwinkel Koopvoer vergelijkt en koopt u gemakkelijk alles wat u nodig heeft om uw reptiel gelukkig te houden. Of u nu een slang, salamander of schildpad heeft. Betalen doet u gemakkelijk met iDeal. Bestel voor meer dan 45 euro en we bezorgen de producten GRATIS bij u thuis. Bestel vandaag nog en u heeft de producten binnen twee dagen in huis!

Bezoek de webshop