Nieuws

Gun je kat Whiskas Temptations

Gun jij je kat soms iets lekkers?

Net als wij mensen, hebben dieren soms ook trek in iets lekkers. Gun je kat eens een lekkere snack van Whiskas temptations ! Stilt de lekkere trek en is ook nog eens erg voedzaam.

Whiskas tem zijn er in verschillende smaken, neem bijvoorbeeld de variant met zeevruchten.

Lees meer...
Beloningsballen voor knaagdieren!

Beloon jij je huisdieren wel eens? Ze staan dag en nacht voor je klaar, wachten je trouw op wanneer je thuiskomt en zijn altijd in voor een spelletje. Gun je knaagdier ook eens een beloning, geef ze een beloningsbal!

De beloningsbal is ideaal voor hamsters, cavia’s en ratten. Om de energie kwijt te kunnen in een soms kleine kooi, is het goed een effectief speeltje te hebben zoals deze beloningsbal.

Lees meer...
Adreskoker Blister

Is je kat niet gechipt en bang dat hij of zij tijdens je vakantie er tussen uit piept?? Adres kokertje is een oplossing.

Adreskokertje voor aan de halsband van uw kat. Schrijf uw naam, adres en telefoonnummer op het blaadje stop het in het kokertje en u bent altijd te vinden als eigenaar van uw kat.

Let goed op dat de halsband niet te ruim (zodat ze niet ergens aan kunnen blijven haken) of te los (zodat ze m verliezen) is.

 

 

Lees meer...
Beaphar Fiprotec kat

Tegen Teken en Vlooien bij katten vanaf 1kg en ouder dan 8 weken. Insecticide werking tegen nieuwe besmetting met vlooien gedurende 4 weken. Alhoewel het product geen onmiddellijke acaricide werking heeft aangetoond, werd een acaricide werkzaamheid voor maximaal een week aangetoond tegen de teek Ixodes ricinus. Indien de teken Ixodes ricinus bij toediening al aanwezig zijn, kan het zijn dat niet alle teken binnen de eerste 48 u...

Lees meer...
Last van muizen?

Heeft u last van muizen? Probeer dan eens Bayer frap®

Sterke lokwerking en KLAAR voor gebruik, het lokstation is gevuld met 2 x 10 gram softblock. Ook effectief in een VOCHTIGE omgeving. Lokstation wordt geleverd met sleutel, veilig en hervulbaar.

Lees meer...
KritterKrawler hamster joggingbal!

Als je ook zo’n hamster hebt die pas laat ’s nachts ontwaakt en je dan ook wakker houdt, is het wel eens goed om een ander speeltje te hebben dan een luidruchtige hamstermolen. De Kritterkrawler van Lee’s is het ideale alternatief.

Deze hamster joggingbal houdt je hamster bezig zonder dat hij veel lawaai maakt. De joggingbal kun je op een vlak oppervlakte laten rollen, zo nodig kun je het rolgebied beperken. Je hamster heeft er veel plezier van, en jij krijgt je rust!

Lees meer...
Hope Farms cavia supertrio

Hope Farms Cavia Super is een gezonde, COMPLETE voeding met waardevolle grondstoffen en smakelijke ingrediënten zoals granen, zaden en vers geoogste luzerne. Deze voeding bevat alle benodigde VITAMINE EN MINERALEN om cavia's in goede conditie te houden. Verrijkt met meer dan 3.500 mg vitamine C voor een optimale conditie en het juiste vezelgehalte voor een goede spijsvertering. De grondstoffen zijn MET ZORG geselecteerd en komen overeen...

Lees meer...
Krabben maar!

Nee, we bedoelen niet de ruiten van uw auto. Dat is toch niet onze favoriete bezigheid. Maar katten krabben graag! Buiten het liefst aan bomen, binnen het liefste aan de bank. Op deze manier scherpen ze hun nagels. Deze gebruiken ze om zich te kunnen verdedigen tegen soortgenoten, maar ook om grip te krijgen op smalle ondergronden waar ze op staan.

...Lees meer...
Tekentang

Een tekenpen kan handig zijn als je gaat reizen met honden of katten. Met een tekenpen kan je redelijk eenvoudig een teek verwijderen bij je huisdier. Wees er zeker van dat de hele kop van de teek meekomt. Zet de tekenpen goed op de teek en draai + plus trek de teek er langzaam uit. Raadpleeg een dierenarts als het niet lukt.

Lees meer...