Nieuws

Knaagdier snoep

De knaagdieren zijn de grootste groep dieren binnen de zoogdieren.

...Lees meer...
Ecostyle

Honden en katten hebben verschillende voedingsbehoefte. Elk dier is tenslotte anders.

...Lees meer...
Lief! lifestyle.

In 2005 begon Lief! lifestyle met een kleine kleurrijke collectie van baby-en kinderkleding. Sindsdien hebben ze een enorme groei door gemaakt. Inmiddels is het een van de grootste bedrijven in baby- en kinderkleding in Europa. Zo enthousiast door de snelle groei hebben ze een aantal jaar geleden een dierenlijn opgezet.

...Lees meer...
Sanicat

Sanicat coulor!

...Lees meer...
Vachtverzorging van konijnen en knaagdieren

Vandaag is het de beurt aan de knagers.

...Lees meer...
Product van de week: Beaphar Ei-krachtvoer voor vogels

Ei-krachtvoer is een noodzakelijke aanvulling op het dieet van je parkiet, papegaai, prachtvink of kanarie. Ei-krachtvoer is een belangrijke bron van vitamines, sporenelementen en aminozuren en heeft een hoog proteïnegehalte. Het kan het hele jaar gegeven worden en vooral in periodes waarin vogels extra energie nodig hebben is eivoer onmisbaar.

...Lees meer...
Vachtverzorging van katten

Als katten niet slapen, zijn ze vaak alleen maar bezig met zichzelf wassen. Zo verzorgen zij hun eigen vacht prima. Katten met een halflangharige of langharige vacht, hebben wel extra hulp nodig.

...Lees meer...
Product van de week: JR Farm Zoutliksteen Himalaya voor knaagdieren

Behalve vitaminen zijn ook mineralen belangrijk voor dieren. Eén van die mineralen is natrium (zout). Natrium speelt een belangrijke rol bij de vochtbalans in het lichaam van het dier.

...Lees meer...
Vachtverzorging van honden

Iedere hond is anders. Iedere vacht ook. Daarom worden ze ook op verschillende manieren verzorgd. We bespreken in deze blog alleen de basis.

...Lees meer...
Product van de week: Lief! Snuffelmat voor honden en katten

Spelen is voor honden en katten erg belangrijk. Het gaat verveling tegen en zorgt ervoor dat ze in beweging blijven. Het allerleukste is natuurlijk samen spelen met de baas, maar soms is het ook fijn als ze zichzelf goed kunnen vermaken. Met de Snuffelmat van Lief! kan dat. Verstop honden- of kattensnoepjes in het matje en ze zullen spelenderwijs op zoek gaan naar hun beloning! Voor katten die op hun gewicht moeten letten, kan ook kattenkruid gebruikt worden. Dit ka...

Lees meer...