Nieuws

JR Farm

We verkopen nu ook producten van JR Farm!

...Lees meer...
Sanicat Kattebakvulling

Katten stellen een hygiënische kattenbak zeer op prijs, om je kat zindelijk te maken en houden meot je er dus voor zorgen dat ze altijd een zo schoon mogelijke kattenbak ter beschikking hebben.

...Lees meer...
Konacorn Hondenvoeding

Natuurlijk wilt u het beste voor uw hond. Wie honden houdt wil graag gezonde, levenslustige honden die er mooi uitzien. Gezondheid en voeding hebben alles met elkaar te maken, daarom heeft Konacorn het beste uit de natuur geselecteerd voor uw huisdier.

...Lees meer...
Proline  boxby hondensnacks

De Boxby snacks zitten vol met vlees en proteïne en zijn graanvrij. Ook zijn de snacks gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Omdat er niet teveel zouten, suikers en oliën in verwerkt zijn kun je de snacks ook gebruiken om je hond te trainen zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze te dik wordt.

...Lees meer...
Ecostyle Care

Care kattenvoeding van Ecostyle bevat alles wat een kat nodig heeft en is geschikt voor katten van alle leeftijden. Voor een goede gezondheid van de kat is een actieve, goed werkende spijsvertering onmisbaar. Minder kans op haarballen door de vezels in de voeding. Care geeft extra zorg!

Lees meer...
Hope Farms Rabbit Supertrio

Hope Farms Rabbit Super is een gezonde, complete voeding met waardevolle grondstoffen en smakelijke ingredienten zoals granen, zaden en vers geoogste luzerne (meer dan 45 %).

Lees meer...
Bolfo Gold voor de kat
Bolfo Gold biedt een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven.
 
Bolfo Gold voor de kat is beschikbaar in 2 varianten:
 
Bolfo Gold kat 40, voor katten tot 4 kg
Bolfo Gold kat 80, voor katten vanaf 4 kg
Lees meer...
Q-Chinchilla badzand

Q-Chinchilla badzand

 

Laat uw chinchilla iedere dag een zandbad nemen in Q-chinchilla badzand. Dit houdt de vacht van uw chinchilla gezond en mooi. Het fijne en bacteriologisch schone zand ontvet de vacht.

Lees meer...
Fokker adult Medium

Fokker Adult M is een volledig diervoeder voor volwassen honden van 10-30 kg. Dit kwaliteitsproduct is geschikt voor honden met een gemiddeld energieverbruik. Fokker Adult M is een hoogwaardige evenwichtige maaltijd die zorgt voor een glanzende vacht en een perfecte conditie. Alle noodzakelijke ingrediënten zijn in de juiste verhouding aanwezig. Fokker Adult M wordt door uw hond graag gegeten en is daardoor voor een grote groep hondenbezitters een geli...

Lees meer...
Smolke adult kat chicken&rice

Complete en uitgebalanceerde premium voeding voor volwassen katten in de leeftijd van 1 tot 8 jaar.

...Lees meer...