Nieuws

Ecostyle Care

Care kattenvoeding van Ecostyle bevat alles wat een kat nodig heeft en is geschikt voor katten van alle leeftijden. Voor een goede gezondheid van de kat is een actieve, goed werkende spijsvertering onmisbaar. Minder kans op haarballen door de vezels in de voeding. Care geeft extra zorg!

Lees meer...
Hope Farms Rabbit Supertrio

Hope Farms Rabbit Super is een gezonde, complete voeding met waardevolle grondstoffen en smakelijke ingredienten zoals granen, zaden en vers geoogste luzerne (meer dan 45 %).

Lees meer...
Bolfo Gold voor de kat
Bolfo Gold biedt een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven.
 
Bolfo Gold voor de kat is beschikbaar in 2 varianten:
 
Bolfo Gold kat 40, voor katten tot 4 kg
Bolfo Gold kat 80, voor katten vanaf 4 kg
Lees meer...
Q-Chinchilla badzand

Q-Chinchilla badzand

 

Laat uw chinchilla iedere dag een zandbad nemen in Q-chinchilla badzand. Dit houdt de vacht van uw chinchilla gezond en mooi. Het fijne en bacteriologisch schone zand ontvet de vacht.

Lees meer...
Fokker adult Medium

Fokker Adult M is een volledig diervoeder voor volwassen honden van 10-30 kg. Dit kwaliteitsproduct is geschikt voor honden met een gemiddeld energieverbruik. Fokker Adult M is een hoogwaardige evenwichtige maaltijd die zorgt voor een glanzende vacht en een perfecte conditie. Alle noodzakelijke ingrediënten zijn in de juiste verhouding aanwezig. Fokker Adult M wordt door uw hond graag gegeten en is daardoor voor een grote groep hondenbezitters een geli...

Lees meer...
Smolke adult kat chicken&rice

Complete en uitgebalanceerde premium voeding voor volwassen katten in de leeftijd van 1 tot 8 jaar.

...Lees meer...
Fokker Country Match

Fokker Country Match is een volledig diervoeder in geperste vorm voor volwassen honden met een gemiddelde tot hoge activiteit. Fokker Country Match bevat hoog verteerbare, natuurlijke ingrediënten die de hond fit en gezond houden. Door de geperste brokstructuur moeten honden meer bijten, wat de reiniging en sterkte van de tanden positief beïnvloed. Fokker Country Match leidt tot minder en compactere ontlasting, doordat de hoev...

Lees meer...
Aqua- power luchtpomp

Aqua- power luchtpompen zijn energiezuinig en ideaal voor het opvoeren of circuleren van water in aquaria, kamerfonteinen, biologische filters eb andere toepassingen. Aqua- power pompen zijn gemaakt om geheel onder water te dompelen.

Lees meer...
Ecostyle huid en vacht

Ecostyle huid en vacht hondenvoer is een goede oplossing voor honden met jeuk kale plekken en huidproblemen.

 Het hondenvoer is voorzien met speciale kruiden en prebiotica en  omega 3 + 6 bevordert een natuurlijke darmwerking De kruiden van deze voeding stimuleren de organen, waaronder lever en nieren, optimaal. Het resultaat is een hond in prima conditie en een blijvend glanzende vacht.

Lees meer...
Prima Quality hondenvoer

Prima Quality hondenvoer is een merk dat complete voeding biedt voor allerlei soorten honden.

...Lees meer...