Nieuws

Februari: maand van het gebit - knaagdieren en konijnen

Februari is de maand van het gebit. De komende weken zullen wij iaandacht besteden aan de verzorging van het gebit van onze huisdieren. We beginnen met de knagers.

...Lees meer...
Decoreer je aquarium!

Als je een liefhebber bent van vissen, is er niets fijners dan hen op hun gemak te zien rondzwemmen in een door jou ingericht aquarium. Dit kun je op heel veel verschillende manieren doen. Je kunt kiezen voor een heel kleurrijk aquarium, of juist een compleet natuurlijke look. Kinderen kunnen ook hun lol op met decoratie van o.a. SpongeBob SquarePants, Frozen, Finding Nemo en zelfs de Minions.

...Lees meer...
Granenallergie? Geen probleem!

Eerder al vertelden wij over de speciale graanvrije hondensnacks van Boxby.

...Lees meer...
Tetra

Visvoer voor siervissen: Tetra loopt voorop in de aquaristiek

...Lees meer...
Boony trainingssnacks 150 gram

Boony trainingssnacks 150 gram

...Lees meer...
Winterslaap

Winterslaap

...Lees meer...
Beaphar No Stress Spot On.

No Stress Spot On voor honden en katten vermindert de stress en houd ze kalm door het rustgevend effect van het valeriaan-extract. Dit extract is micro-ingekapseld waardoor het langzaam vrij komt en langdurig werkzaam is. 

...Lees meer...
Sanal Relax - Ideaal voor de drukke feestdagen!

Sanal Relax is 100% natuurlijk en helpt te kalmeren bij vuurwerk, onweer, angst, stress en wagenziekte. De werkzame stof L-Tryptofaan (aminozuur) zorgt op een natuurlijke wijze voor kalmering zonder dat uw hond of kat er suf van wordt. Daarnaast helpt Sanal Relax hyperactiviteit en overmatig blaffen bij honden te voorkomen. Geef de tabletten in zijn geheel of verkruimeld met het normale voer. Bij zeer stressvolle situaties indien mogelijk 3 tot 4 dagen eerder beginn...

Lees meer...
Aquascaping

Is uw aquarium toe aan nieuwe decoratie? Doe eens creatief en maak uw eigen decoratie, of doe een poging tot aquascaping!

...Lees meer...