Nieuws

Beaphar Fiprotec kat

Tegen Teken en Vlooien bij katten vanaf 1kg en ouder dan 8 weken. Insecticide werking tegen nieuwe besmetting met vlooien gedurende 4 weken. Alhoewel het product geen onmiddellijke acaricide werking heeft aangetoond, werd een acaricide werkzaamheid voor maximaal een week aangetoond tegen de teek Ixodes ricinus. Indien de teken Ixodes ricinus bij toediening al aanwezig zijn, kan het zijn dat niet alle teken binnen de eerste 48 u...

Lees meer...
Last van muizen?

Heeft u last van muizen? Probeer dan eens Bayer frap®

Sterke lokwerking en KLAAR voor gebruik, het lokstation is gevuld met 2 x 10 gram softblock. Ook effectief in een VOCHTIGE omgeving. Lokstation wordt geleverd met sleutel, veilig en hervulbaar.

Lees meer...
Gun je kat Whiskas Temptations

Gun jij je kat soms iets lekkers?

Net als wij mensen, hebben dieren soms ook trek in iets lekkers. Gun je kat eens een lekkere snack van Whiskas temptations ! Stilt de lekkere trek en is ook nog eens erg voedzaam.

Whiskas tem zijn er in verschillende smaken, neem bijvoorbeeld de variant met zeevruchten.

Lees meer...
KritterKrawler hamster joggingbal!

Als je ook zo’n hamster hebt die pas laat ’s nachts ontwaakt en je dan ook wakker houdt, is het wel eens goed om een ander speeltje te hebben dan een luidruchtige hamstermolen. De Kritterkrawler van Lee’s is het ideale alternatief.

Deze hamster joggingbal houdt je hamster bezig zonder dat hij veel lawaai maakt. De joggingbal kun je op een vlak oppervlakte laten rollen, zo nodig kun je het rolgebied beperken. Je hamster heeft er veel plezier van, en jij krijgt je rust!

Lees meer...
Hope Farms cavia supertrio

Hope Farms Cavia Super is een gezonde, COMPLETE voeding met waardevolle grondstoffen en smakelijke ingrediënten zoals granen, zaden en vers geoogste luzerne. Deze voeding bevat alle benodigde VITAMINE EN MINERALEN om cavia's in goede conditie te houden. Verrijkt met meer dan 3.500 mg vitamine C voor een optimale conditie en het juiste vezelgehalte voor een goede spijsvertering. De grondstoffen zijn MET ZORG geselecteerd en komen overeen...

Lees meer...
Krabben maar!

Nee, we bedoelen niet de ruiten van uw auto. Dat is toch niet onze favoriete bezigheid. Maar katten krabben graag! Buiten het liefst aan bomen, binnen het liefste aan de bank. Op deze manier scherpen ze hun nagels. Deze gebruiken ze om zich te kunnen verdedigen tegen soortgenoten, maar ook om grip te krijgen op smalle ondergronden waar ze op staan.

...Lees meer...
Tekentang

Een tekenpen kan handig zijn als je gaat reizen met honden of katten. Met een tekenpen kan je redelijk eenvoudig een teek verwijderen bij je huisdier. Wees er zeker van dat de hele kop van de teek meekomt. Zet de tekenpen goed op de teek en draai + plus trek de teek er langzaam uit. Raadpleeg een dierenarts als het niet lukt.

Lees meer...
Bolfo gold hond

Bolfo Gold is een nieuw revolutionair vlooienmiddel. De werkzame stof imidacloprid doodt de vlooien op uw hond onmiddellijk en beschermt 4 weken lang tegen nieuwe besmettingen. Bolfo Gold is veilig voor uw huisdier, is gemakkelijk op de huid aan te brengen en verspreidt zich snel over het hele dier.

Lees meer...
Bolfo Gold voor de kat
Het wordt weer warmer buiten, dus de vlooien zijn weer in opmars.
...Lees meer...