Nieuws

Vachtverzorging van konijnen en knaagdieren

Vandaag is het de beurt aan de knagers.

...Lees meer...
Product van de week: Beaphar Ei-krachtvoer voor vogels

Ei-krachtvoer is een noodzakelijke aanvulling op het dieet van je parkiet, papegaai, prachtvink of kanarie. Ei-krachtvoer is een belangrijke bron van vitamines, sporenelementen en aminozuren en heeft een hoog proteïnegehalte. Het kan het hele jaar gegeven worden en vooral in periodes waarin vogels extra energie nodig hebben is eivoer onmisbaar.

...Lees meer...
Vachtverzorging van katten

Als katten niet slapen, zijn ze vaak alleen maar bezig met zichzelf wassen. Zo verzorgen zij hun eigen vacht prima. Katten met een halflangharige of langharige vacht, hebben wel extra hulp nodig.

...Lees meer...
Product van de week: JR Farm Zoutliksteen Himalaya voor knaagdieren

Behalve vitaminen zijn ook mineralen belangrijk voor dieren. Eén van die mineralen is natrium (zout). Natrium speelt een belangrijke rol bij de vochtbalans in het lichaam van het dier.

...Lees meer...
Vachtverzorging van honden

Iedere hond is anders. Iedere vacht ook. Daarom worden ze ook op verschillende manieren verzorgd. We bespreken in deze blog alleen de basis.

...Lees meer...
Product van de week: Lief! Snuffelmat voor honden en katten

Spelen is voor honden en katten erg belangrijk. Het gaat verveling tegen en zorgt ervoor dat ze in beweging blijven. Het allerleukste is natuurlijk samen spelen met de baas, maar soms is het ook fijn als ze zichzelf goed kunnen vermaken. Met de Snuffelmat van Lief! kan dat. Verstop honden- of kattensnoepjes in het matje en ze zullen spelenderwijs op zoek gaan naar hun beloning! Voor katten die op hun gewicht moeten letten, kan ook kattenkruid gebruikt worden. Dit ka...

Lees meer...
Een kitten in huis!

Net als een pup moeten kittens wennen aan hun nieuwe omgeving en familie. Sommige kittens zijn zó onder de indruk van alles, dat ze moeite hebben met eten of met het gebruiken van de kattenbak. Om hen te helpen is het aangeraden, hetzelfde voer en kattenbakgrit te gebruiken, als bij de fokker. Daarna kun je langzaam overgaan op de voeding en het grit van jouw voorkeur.

...Lees meer...
Een nieuwe pup in huis!

De komst van een nieuwe pup is altijd spannend. Er komt echt een baby in huis. Er is heel veel waar je aan moet denken, en het wordt aangeraden de eerste twee weken altijd iemand aanwezig te laten zijn in huis. De pup moet immers nog leren om zindelijk te worden en dat betekent dat er ook ’s nachts extra uitgelaten moet worden.

...Lees meer...
Est. 1941

Boony Est. 1941 is een moderne lijn kussens en manden voor honden en katten. Herkenbaar zijn de neutrale kleuren (wit, grijs en bruin) en het duidelijk zichtbare comfort voor uw huisdier. Behalve stoffen manden, heeft Est. 1941 ook stevige rieten manden in allerlei vormen en maten. Zo hebben zij de bekende ovale en rechthoekige rieten manden, maar ook rieten tipi’s en rieten reismandjes voor katten en kleine honden. Speciaal voor deze reismand hebben zij daarv...

Lees meer...
Lief!

Lief! Lifestyle is razendpopulair. Dit komt voornamelijk door de kleuren en kleurencombinaties van de producten. Lief! werd in 2005 opgericht door Yvonne Woudstra en haar man. Toen hun andere lijn niet liep, gooiden zij het over een hele andere boeg, wat resulteerde in de Lief! en Stoer!-lijn, zoals we die nu kennen. Ze begonnen met peuter- en kleuterkleding, maar inmiddels is Lief! ook niet meer weg te denken uit de dierenwereld.

...Lees meer...