Krabpaal kat

De meeste katten zijn echte klimmers! Omdat wij begrijpen dat u liever niet heeft dat uw kat in uw gordijnen hangt, verkopen wij krabpalen. Ook voor úw kat hebben wij een geschikte krabpaal.


Krabpaal kat

Krabpalen zijn ideaal om in te spelen en slapen. Een krabpaal houdt bovendien de nagels van uw kat scherp. Wij hebben krabpalen in verschillende maten, kleuren en modellen. Om uw kat nog meer te vermaken vindt u in ons assortiment ook krabplanken en complete klimmeubels. Daarnaast zijn klimtonnen erg geliefd bij katten. Is uw kat een echte klimmer? Dan adviseren wij een hoge krabpaal. Is uw kat juist een echte krabber? Dan adviseren wij een middelgrote krabpaal of een stevige krabplank.

> Klik hier voor onze krabpalen.


Voor al uw dierbenodigdheden

Bij Koopvoer.nl vindt u naast een krabpaal voor uw kat een groot aanbod aan voer, dierbenodigdheden, vlooienmiddelen en meer. Wilt u de producten eerst bekijken? Stap dan eens binnen in onze winkel in Nieuw-Vennep. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag!