Kattenvoer

Kattenvoer Kopen? Dan bent u bij Koopvoer aan het juiste adres. Wij hebben zowel online als offline een ruim assortiment kattenvoer. Katten zijn kieskeurige huisdieren die niet zomaar alles eten. Het is dus nog best wel een klus om het juiste voer te vinden voor uw kat. Een handig online overzicht maakt dit al een stuk gemakkelijker. Koopvoer biedt u zo’n overzicht.

Soorten kattenvoerKattenvoer kopen?

Bij Koopvoer koopt u diverse soorten kattenvoer. Ons assortiment bestaat uit:

  • Droog kattenvoer – Dit type kattenvoer bevat alle benodigde voedingsstoffen, behalve vocht. Vocht is erg belangrijk voor een kat en het is dus belangrijk dat u niet alleen maar droogvoer geeft. Bij Koopvoer koopt u droogvoer voor katten van alle leeftijden. Wij hebben ook voeding voor katten die wat te zwaar zijn.
  • Nat kattenvoer – Natvoer is verkrijgbaar in blik, doosje of zakje. Dit voedsel bevat juist een heel hoog vochtgehalte. Bekijk altijd even of er wel genoeg vlees inzit. Wij verkopen natvoer van bekende merken, zoals Royal Canin, Gourmet en Konacorn.
  • Natuurlijke voeding voor uw kat – Er is steeds meer vraag naar natuurlijk kattenvoer: kattenvoer zonder bijgevoegde chemicaliën en andere toevoegingen. Uw kat zal waarschijnlijk ook veel meer genieten van dit kattenvoer, want het smaakt veel puurder. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld natuurlijk kattenvoer van Vitaal, Smolke en Proline.

Onthoud goed dat iedere kat anders is. Het is een zoektocht naar de juiste voeding. Trakteer uw kat ook regelmatig op een lekkere snack.

Kittenvoer

Kittens hebben niet dezelfde behoeftes als volwassen katten. Ze hebben dan ook een andere samenstelling van de voeding nodig. Kittens zitten in een cruciale levensfase voor de ontwikkeling en hebben hier veel energie voor nodig. De spieren, botten, vacht, tanden en het immuunsysteem ontwikkelen zich in deze periode bijvoorbeeld heel hard. Bij Koopvoer vindt u onder andere kittenvoer van Royal Canin, Smolke en Sanal.

 Online kattenvoer kopen?

De tijd van slepen met zware zakken kattenvoer is voorbij. Bij Koopvoer bestelt u het voer gemakkelijk online en brengen we het binnen twee dagen bij u thuis. Vanaf 49 euro doen we dit zelfs gratis. Betaal veilig met iDeal. Retourneren kan binnen 14 dagen. Of kom langs in onze fysieke winkel in Nieuw-Vennep!