Kattenbak kopen

Wilt u een kattenbak kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse kattenbaken en kattenbakaccessoires zoals schepjes, zakken en uitloopmatjes.


Kattenbak kopen

Een frisse, hygiënische kattenbak is niet alleen de wens van de kat, ook het baasje heeft er baat bij. Niets is zo vervelend als de geur van een vieze kattenbak. Daarom kunt bij ons een afgesloten kattenbak kopen, zodat de geur minder verspreid wordt. Heeft u kat een voorkeur voor een open kattenbak? Ook die vindt u bij ons. Met de Biokat re-fresher zorgt u er dan evengoed voor dat het lekker fris ruikt in huis. Een uitloopmat voor de kattenbak is ideaal om ervoor te zorgen dat de kattenbakvulling niet door het hele huis verspreid wordt.

 


Voor al uw dierbenodigdheden

Wilt u naast een kattenbak kopen ook andere kattenbenodigdheden aanschaffen? Neem dan een kijkje bij onze producten. Wij hebben onder andere kattenvoer, kattensnacks, kattenkrabpalen en kattenhalsbandjes in het assortiment. Ook voor uw benodigdheden voor honden, knaagdieren, vogels en vissen zijn wij u graag van dienst. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.