Hondenvoer

Hondenvoer kopen? Dit kan gemakkelijk op Koopvoer.nl of in onze fysieke winkel. Geen hond is hetzelfde en het is dus altijd een beetje een zoektocht naar de juiste voeding. Besteed hier voldoende aandacht aan, want goede voeding is dé voorwaarde voor een gezonde en gelukkige hond.

Verschillende soorten hondenvoer

U koopt bij ons vier verschillende soorten hondenvoer:Diverse soorten hondenvoer

  • Natuurlijke hondenvoeding – Wij van Koopvoer geven om de gezondheid van uw hond, daarom koopt u bij ons natuurlijke hondenvoeding. Hier zijn geen chemicaliën en andere stoffen aan toegevoegd. Bekijk bijvoorbeeld de natuurlijke voeding van Smolke of Vitaal, voor iedere leeftijd.
  • Natvoer – Natvoer is bij honden meer bijvoeding. U kunt uw hond dus zeker niet alleen maar natvoer geven. Pedigree, Cesar en Smolke zijn bijvoorbeeld producenten van natvoer.
  • Droogvoer - Ook hier zitten niet alle benodigde voedingsstoffen in. Zorg voor een gevarieerd dieet door zowel natvoer als droogvoer te geven.
  • Puppyvoer – Puppy’s hebben niet dezelfde voedingsstoffen nodig als volwassen honden. Ze verbruiken bijvoorbeeld veel meer energie, omdat ze volop in ontwikkeling zijn. Ons aanbod Puppyvoer bestaat uit voer van Smolke, Hills, Konacorn, Eukanuba, Eco style, Proline en Fokker.

De juiste voeding is ook afhankelijk van het ras. Vraag onze medewerkers om advies. Kom langs in onze fysieke dierenwinkel in Nieuw-Vennep of bel naar tel: 0252-675732. E-mailen kan natuurlijk ook altijd, on e-mailadres is: info@koopvoer.nl.

Tips bij het kiezen van de juiste voeding voor uw hond

Ga goed voorbereid op zoek naar de juiste hondenvoeding voor uw hond. Wij geven u enkele tips:

  • Het is belangrijk dat uw hond verschillende soorten voedingsstoffen binnenkrijgt. Een hond moet voldoende vitamines, mineralen, water en vetten binnen krijgen. Een goede combinatie van al deze voedingsstoffen zorgt voor een energieke, soepele en gezonde hond.
  • Let op allergieën bij uw hond. Check altijd de ingrediëntenlijst op de verpakking van hondenvoer dan weet u zeker dat er niks in zit dat schadelijk is voor uw hond.
  • Zorg voor een vleesrijk dieet. Honden zijn carnivoren en hebben vlees nodig om te kunnen functioneren. Daarnaast vinden ze het ook nog eens heel lekker.

Deze basistips zullen u al een heel eind op weg helpen.

Online hondenvoer kopen

Bij Koopvoer koopt u hondenvoer gemakkelijk online. Nooit meer sjouwen met zware zakken dus. Als u voor meer dan 49 euro bestelt, dan brengen wij uw bestelling gratis bij u thuis, anders betaalt u een kleine vergoeding. U betaalt gemakkelijk met iDeal en kunt de producten binnen 14 dagen retourneren. Of kom langs in onze fysieke dierenwinkel!