Dierenspeciaalzaak

Op zoek naar een dierenspeciaalzaak? Bij Koopvoer kunt u zowel online als offline terecht voor een ruim assortiment dierbenodigdheden. Wij zijn er voor uw kat, hond, knaagdier, vis, vogel en reptiel. In onze webshop kunt u de verschillende producten gemakkelijk met elkaar vergelijken. U vindt gegarandeerd waar u naar op zoek bent op het gebied van voeding, speelgoed, verblijven en medicijnen voor uw dier.

De juiste benodigdheden voor uw dier bij onze dierenspeciaalzaakDierenspeciaalzaak bezoeken?

Bij Dierenspeciaalzaak Koopvoer denken wij aan ieder huisdier. Ons assortiment is dan ook zeer divers:

  • Voor katten: droogvoer, natvoer, krabpalen, kattenspeeltjes, manden en accessoires.
  • Voor honden: hondenvoer, puppyvoer, hondenspeeltjes, manden, riemen en accessoires.
  • Voor knaagdieren: droogvoer, snacks, speeltjes, hamsterballen, hokken.
  • Voor vissen: aquaria, pompen en filters.
  • Voor reptielen: voer en bodembedekking.
  • Voor vogels: vogelvoer, bodembedekkers, speelgoed, vogelkooien.
  • Dierenapotheek: medicijnen en voedingssuplementen voor uw huisdier.

Heeft u vragen over de dierbenodigdheden die wij verkopen in onze dierenspeciaalzaak? Kom langs in onze winkel in Nieuw-Vennep of bel ons tel:0252-675732.

Topmerken dierbenodigdheden tegen een scherpe prijs

Alleen het beste is goed genoeg voor uw huisdier! Daarom koopt u bij ons topmerken tegen een scherpe prijs. De gezondheid van uw dier is natuurlijk het belangrijkst. Zorg ervoor dat u de juiste voeding in huis haalt. Bekende merken dierenvoeding die wij verkopen zijn: Whiskas, Royal Canin, Purina of Eukanuba. Het is ook belangrijk dat uw dier genoeg beweegt en goed kan slapen. In onze dierenspeciaalzaak koopt u daarom speeltjes, manden en kussens van onder andere het merk Lief! Dit is een oerhollands merk dat allerlei huisdierenaccessoires onderwerpt. De prints zijn schattig of stoer en de kleuren vrolijk. U koopt bijvoorbeeld ook poepzakjes, riemen en halsbanden van Lief! Bij ons.

Kijk eens rond in onze online dierenspeciaalzaak

De deuren van onze online dierenspeciaalzaak staan altijd open! Lees wat andere baasjes van de producten vinden en maak een weloverwogen keuze. Bent u tevreden over het product? Schrijf gerust een recensie! Bestel vandaag en u ontvangt uw bestelling binnen twee dagen op de mat. U betaalt gemakkelijk met iDeal en vanaf 49 euro is de bezorging GRATIS. Door te bestellen in onze online dierenspeciaalzaak hoeft u nooit meer te slepen met zware zakken dierenvoeding. Bestel vandaag nog!