Dierenarts online

Voor een dierenarts die online helpt moet u bij Koopvoer zijn! Wij hebben een breed assortiment medicijnen en supplementen voor honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels en reptielen. Daarnaast voorzien wij u graag van advies over de gezondheid van uw lieve huisdier. Het is natuurlijk nooit leuk als uw huisdier zich niet fit voelt, maar met de producten van Koopvoer komt uw huisdier er weer helemaal bovenop!

Complete dierenarts onlineUw dierenarts online

Het voordeel van een dierenarts die ook online werkt, is dat u diverse medicijnen met elkaar kunt vergelijken en daarna direct inslaat. Zo wordt uw dier snel en efficiënt geholpen. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn? Wij helpen uw huisdier bij:

  • Ontworming
  • Ontvlooiing
  • Pijn
  • Onrust
  • Huidverzorging
  • Tandverzorging

Bent u op zoek naar een middeltje om de waterkwaliteit in uw aquarium te verbeteren? Ook dit vindt u in onze online dierenwinkel. Bij ernstige of aanhoudende problemen raden wij altijd aan om eerst langs de dierenarts te gaan.

Vaak voorkomende problemen bij huisdieren

Als baasje houdt u natuurlijk zielsveel van uw huisdier en er is dan ook niks ergers als uw favoriete diertje ziek wordt. Gelukkig zijn we tegenwoordig ver met de ontwikkeling van dierenmedicijnen en kunnen de meeste kwalen snel verholpen worden. Iets wat relatief vaak voorkomt bij katten en honden is een blaasontsteking en diarree. Bij deze kwalen is het altijd handig om eerst naar de dierenarts te gaan. Huisdieren hebben ook vaak last van andere beestjes, zoals vlooien, wormen of teken. Hiervoor kunt u direct terecht bij uw dierenwinkel online. Bij Koopvoer koopt u allerlei middeltjes die het probleem direct verhelpen. Knaagdieren kunnen tandproblemen krijgen, waardoor ze niet meer goed kunnen eten. Heeft uw knaagdier hier last van? Vraag uw dierenarts dan om advies. Kleine veelvoorkomende kwaaltjes, zoals huidproblemen zijn zo verholpen. Kijk even rond in onze online dierenwinkel.

Medicijnen kopen bij onze dierenwinkel online?

Voelt uw huisdier zich niet goed en wilt u dit snel verhelpen? Bestel dan snel de juiste medicijnen in onze online dierenwinkel. U ontvangt de medicijnen binnen twee dagen bij u thuis en vanaf 49 euro is de bezorging geheel GRATIS. Online betalen doet u gemakkelijk met iDeal. Help uw dier zo snel mogelijk van de klachten af!